28-12-17

Info nieuwe campagne 2020


NIEUWE LOGO FANCLUB 12.jpeg

Via onze club is het mogelijk een lidmaatschap bij de officiële '1895'-supportersclub aan te vragen of te verlengen

Lidmaatschap houdt in dat je voortaan kaarten kan aanvragen voor alle uit- en thuiswedstrijden van de Rode Duivels. Er zijn ook speciale Kids-lidmaatschappen, aan 20 euro.

Alle uitleg daarover vind je hier. Helemaal onderaan deze pagina staat ook een handig overzicht.

EK-CAMPAGNE 2020 + NATIONS LEAGUE

Je kan inschrijven voor alle lidmaatschappen vanaf 5 december 2017 en de campagne loopt af op 1 augustus 2020. Door snel lid te worden, krijg je echter ook al alle voordelen in de nog lopende WK-campagne, waardoor je ook tickets kan bestellen voor alle vriendschappelijke wedstrijden voor het WK en het WK in Rusland.

Let op dat in september 2018 ook de Nations League begint: een nieuwe competitie die de vriendschappelijke wedstrijden vervangt door wedstrijden tegen evenwaardige tegenstanders. Topwedstrijden alom dus!

HOE LID WORDEN?

Bestaande leden

Bestaande leden kunnen gemakkelijk verlengen via hun account op https://www.fanmanagement.be.

Daarvoor ga je naar 'Home' : 'Campagnes' : 'Voeg een campagne toe' en selecteer je de campagne 'Kwalificatiecampagne EK 2020' en kies je het pakket van 35 euro (of 20 euro voor kids). Je moet uiteraard ook opnieuw akkoord gaan met het charter en het reglement.

Nieuwe leden

Lid worden kan door je éénmalig te registreren op volgende website: https://www.fanmanagement.be. Hierbij heb je nodig een eID-lezer, je identiteitskaart en een geldig mailadres. Indien je geen eID-lezer hebt kunnen wij je ook helpen: kom met je ID-kaart naar mij thuis en vervolledig je lidmaatschap daar. De eID-lezer is enkel nodig bij de éénmalige registratie, dus niet meer voor het bestellen van tickets. Voor de stap-voor-stap-uitleg voor de registratie, volg deze link: http://fanclubrodeduivels.skynetblogs.be/

PUNTENSYSTEEM

Bij wedstrijden waar de vraag naar tickets groter is dan het aantal beschikbare kaarten, werkt '1895' reeds 5 jaar met een puntensysteem.

De toewijzing van kaarten zal (enkel bij een over-aanvraag!!) gebeuren op basis van punten, die tijdens elke wedstrijd te krijgen zijn: hoe meer punten, hoe meer kans op de gevraagde kaarten. De ervaring leert ons dat enkel bij de populaire verplaatsingen dit systeem nodig is (vorige campagne niet, waarschijnlijk wel toepasbaar voor Engeland - België op het WK in Rusland).

Leden die reeds punten hebben gespaard in de vorige campagnes beginnen de nieuwe campagne met de helft van hun totale behaalde punten op 1 augustus 2018, waarna de puntentelling verder loopt vanaf de eerste wedstrijd in de nieuwe campagne.

Puntentoekenning WK-campagne '18-'20:

  • Thuis en uitwedstrijden A-ploeg Rode Duivels: 1 punt per uitverkochte wedstrijd en 1.5 punt per niet-uitverkochte wedstrijd (ook vriendschappelijk)
  • Thuiswedstrijden Red Flames (vrouwen) en nationale beloften: 0.5 punt per wedstrijd (enkel kwalificatie wedstrijden!)
  • Leden die reeds punten hebben gespaard in de vorige campagnes beginnen de nieuwe campagne met de helft van hun totaal.

TICKETVERDELING

Elk lid die een kaart wilt bestellen voor de Rode Duivels, zal dit kunnen doen via zijn persoonlijk account op https://www.fanmanagement.be/fan. Wij helpen onze leden hierin indien nodig. Bestellen kan dus ook via onze website of ons e-mailadres.

De tickets worden na bevestiging verstuurd naar (De Club verantwoordelijke ), waar elk lid zijn ticket dan kan komen uithalen. Kaarten van leden die verder wonen en de tickets niet kunnen komen halen, brengen wij mee op de dag van de wedstrijd. Ze kunnen dan bij ons aan het stadion afgehaald worden vanaf een uur voor de match.

Bij lidmaatschap '1895' (35 euro) zal je je via supportersclub Rode Duivels Neerwinden aansluiten bij de officiële supportersclub '1895' van de Rode Duivels en hiervoor kaarten kunnen aanvragen zoals hierboven uitvoerig vermeld.. Ook al onze andere georganiseerde wedstrijden zitten in dit pakket.

  • Periode 1 loopt van 5 december 2017 tot 23 januari 2018. Wie lid wordt in deze periode betaalt €35.
  • Periode 2 start op 25 januari 2018: je betaalt vanaf nu €40.
  • Leden onder de 12 jaar (Kids-club) betalen in beide periodes €20.

21:38 Gepost door Fanclub RODE DUIVELS BELGIE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.