22-12-15

EK2016 = UITLAG BESTELLEN TICKETS

Beste leden,
 
 
ivm het bestellen van je tickets voor het EK deze VOORLOPIGE info:
 
* Morgen, maandag 14 december, ontvang je van 1895 een mail met je persoonlijke SUPPORTERSCODE. Deze kan je ook terugvinden op je persoonlijke account op fanmanagement. Hier zie je ook je ranking op de ranglijst van 1895 op dit moment.
De code zal je nodig hebben om je tickets te kunnen bestellen.
 
* We sturen je deze week een nieuwe mail met ALLE INFO voor het bestellen (met stappenplan!).
Wacht dus nog even met je bestelling te plaatsen, zodoende kunnen we tips geven omtrent je plaats op de ranking en welke soort tickets je best besteld.
 
De timing van de bestelling is NIET BELANGRIJK!
Bestellen kan tot 18 januari, nadien wordt per wedstrijd een lijst opgemaakt met alle leden die besteld hebben. Bij overaanvraag (meer vraag dan beschikbare tickets) wordt rekening gehouden met je punten, dus niet met het moment van bestellen.
 
* Het aantal beschikbare tickets is nog niet bekend. We raden echter iedereen die wenst te gaan aan om zijn ticket te bestellen, ook al heb je weinig punten. Je weet nooit hoeveel Belgen er voor je staan op de ranking die effectief gaan. Vragen hierover kunnen we dus nog niet beantwoorden.
 
* Wij vragen deze week een CLUBCODE aan en geven deze dan ook aan jullie door. Als je deze bij je aanvraag ingeeft, probeert de UEFA iedereen met deze code samen te zetten in het stadion. Zo zitten we met onze club samen tijdens de match. Uiteraard kan je dit ook zelf aanvragen en toepassen op je eigen vriendengroep.
 
* Wij zullen vervoer voorzien voor alle matchen. Hoe en wat we juist gaan doen, zullen jullie tijdig horen! Ook zijn we voor alle matchen bezig met een verblijfplaats voor wie dat wenst... Meer info volgt later!
 
* Voor alle andere antwoorden op jullie vragen ivm ticketing: http://bit.ly/1NFIeh2 

10:39 Gepost door Fanclub RODE DUIVELS BELGIE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.