04-03-14

Een zicht op onze verschillende lidmaatschappen

Een zicht op onze verschillende lidmaatschappen

Vanaf 1 maart 2014 is het terug mogelijk een lidmaatschap bij een officiële '1895'-supportersclub aan te vragen of te verlengen. Lidmaatschap houdt in dat je voortaan kaarten kan aanvragen voor uit- en thuiswedstrijden van de Rode Duivels. Afhankelijk van je aantal gespaarde punten (zie uitleg verder) zal je hierdoor een grotere kans maken om aanwezig te zijn bij wedstrijden van onze nationale ploeg.

PUNTENSYSTEEM

De toewijzing van kaarten aan leden bij onze officiële supportersclub zal voortaan gebeuren op basis van punten, die tijdens elke wedstrijd te krijgen zijn. Leden van de vorige campagne hebben hierdoor reeds een kleine voorsprong kunnen opbouwen, maar nieuwe leden zullen zeker hun punten nog kunnen verdienen:

Puntentoekenning 'vorige' WK-campagne '12-'14: (Deze punten worden enkel toegekend bij verlenging van lidmaatschap voor 15 mei 2014)

  • abonnementhouders (all-in/qualifiers): respectievelijk 3 en 2 punten.
  • Gold-leden: 1,25 punten, Black-leden: 1 punt.
  • Kwalificatie- of vriendschappelijke wedstrijden in het buitenland: 0,5 punt per wedstrijd.
  • Thuiswedstrijden en wedstrijden op het WK in Brazilië leveren geen punten op.

Puntentoekenning EK-campagne '14-'16:

  • Thuis en uitwedstrijden A-ploeg Rode Duivels: 1 punt per wedstrijd
  • Thuiswedstrijden Red Flames (vrouwen) en nationale beloften: 1 punt per wedstrijd

TICKETVERDELING

De tickets voor de uit- en thuiswedstrijden van onze Rode Duivels worden in onze club verdeeld op basis van het nieuwe puntensysteem. In principe krijgt elk lid die een kaart aanvraagt, ook zijn ticket, tenzij er een over-aanvraag is. Indien we een tekort aan kaarten hebben om aan alle aanvragen te voldoen, zullen we kijken naar het aantal punten van de leden.

Tip die kan helpen bij twijfelaars: bij de vorige campagne hebben we nog nooit een lid moeten teleurstellen, al is dat natuurlijk geen garantie op succes bij de volgende campagne. Je zal voortaan je ticket zelf kunnen bestellen via https://www.fanmanagement.be/fan. Hiervoor dien je uiteraard een geregistreerd lid te zijn (uitleg registratie verderop).

PRIJS LIDMAATSCHAP

De prijs van het lidmaatschap bedraagt 33 euro die verlengen voor 15 mei registreert. Leden die hun lidmaatschap verlengen voor deze datum krijgen ook hun punten toegekend. Wie na deze datum registreert zal 40 euro betalen dit is ook voor nieuwe leden  en zal zijn bonuspunten niet toegekend krijgen.

Dit lidmaatschap geldt tot en met het UEFA EURO 2016 in Frankrijk. Elk lid ontvangt een unieke supportersbox met een sjaal, pin, lidkaart, gadgets en extra voordelen verbonden aan het lidmaatschap. Deze supportersboxen worden verdeeld rond 1 september 2014.

Kinderen geboren na 1 september 2002 kunnen lid worden van de KIDSCLUB (20 EUR). Er worden speciale activiteiten voorzien en elk kind ontvangt een box met leuke verrassingen.

HOE LID WORDEN?

Lid worden kan door je éénmalig te registreren op volgende website:https://www.fanmanagement.be/fan. Hierbij heb je nodig een eID-lezer, je identiteitskaart en een geldig mailadres. Indien je geen eID-lezer hebt zijn er volgende opties: Neem Contact op met Galand  Leon en vervolledig je lidmaatschap daar of ga naar een bibliotheek, waar ze altijd een eID-lezer ter beschikking hebben. Deze lezer is enkel nodig bij de éénmalige registratie, dus niet meer voor het bestellen van tickets.

LIDMAATSCHAP '1895',

Bij lidmaatschap '1895' zal je je via supportersclub de Fanclub Rode Duivels Landen aansluiten bij de officiële supportersclub '1895' van de Rode Duivels en hiervoor kaarten kunnen aanvragen zoals hierboven uitvoerig vermeld. Kinderen onder de 12 jaar betalen hiervoor slechts 20 euro.

 Hier onderaan zie je de verschillen duidelijk weergegeven:

 Lidmaatschap

 

 

1895

Supporter

KIES JE LIDMAATSCHAP

 

€ 33

geldig tot 1 augustus 2016

 

€ 40

geldig tot 1 augustus 2016

Voorrang om tickets aan te vragen voor thuiswedstrijden Rode Duivels (via punten)

 V

 X

Tickets voor uitwedstrijden Rode Duivels (via punten)

 V

 X

Kortingen op tickets voor thuiswedstrijden van de Beloften en de Nationale Damesploeg

 V

 V

Mogelijke deelname aan evenementen rond de Rode Duivels

     V       

 V

Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid bij activiteiten van de supportersclub

 V

 V

Kortingen bij sponsors (Burrda Sport,

 V

 V

Supportersbox

V

 V

 

 

 

 

Hoe registreer ik mij als lid van de supportersclub '1895'?

De registratie kan je enkel met een geldig mailadres (1 adres per lidmaatschap) en dien je te verifiëren met je identiteitskaart en een eID-kaartlezer, dus zorg dat je die bij de hand hebt.

Indien je de eID-lezer niet hebt, kan je de registratie doen bij je supportersclub of in een bibliotheek, waar ze de eID-kaartlezers hebben.

Onderneem volgende stappen voor je registratie als lid:

- Info lid worden   http://help.fanmanagement.be/

- ga naar volgende pagina: https://www.fanmanagement.be

 

- klik op NL om de Nederlandstalige versie te volgen

- klik op 'registreer hier'

- geef een geldig e-mailadres in, waarop je de bevestiging zal ontvangen en klik op 'doorgaan' (Belgie staat als standaardnationaliteit aangegeven)

- er zal een Java applicatie verschijnen: klik op 'Run'

- steek je ID-kaart in de eID-kaartlezer, die ook in de PC zit en klik op 'yes'

- Lees je gegevens na of ze correct zijn. Grijze zones kan je niet aanpassen. Indien je reeds lid was bij de vorige campagne, duid dit dan aan en geef je lidnummer in (enkel de laatste 4 of 5 cijfers, dus enkel alles na het tweede streepje)

- geef een geldig wachtwoord tweemaal in

- geef aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden en of je de nieuwsbrief al dan niet wilt ontvangen en klik op 'doorgaan'.

- geef in de alfabetische lijst aan bij welke supportersclub je wenst aan te sluiten (in ons geval is dat Fanclub RodeDuivels Landen

- selecteer daarna de campagne (enkel EK-campagne staat open) en je pakket (20 of 33 of 40 euro) en klik op 'doorgaan'

- lees alle gegevens na en geef de veiligheidscode in. LET OP: er staan twee vakken met cijfers en letters, scheid deze door een spatie

- klik op 'doorgaan'. Als alles goed is gegaan, ontvang je meteen een mail op je mailadres waarop je moet bevestigen. Vergeet dit niet te doen om je registratie te vervolledigen!

 Indien er iets niet lukt, neem dan contact op met je supportersclub. Zij hebben een opleiding gekregen om alles in goede banen te kunnen leiden.

SUCCES

 

 

18:27 Gepost door Fanclub RODE DUIVELS BELGIE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.