01-02-14

Nederlands :Puntensysteem vervangt abonnementen Rode Duivels!

1895 - Newsletter

Beste 1895-lid,
 
Puntensysteem vervangt abonnementen Rode Duivels!
 

Na het WK in Brazilië krijgen onze Rode Duivels weinig rust, want in september 2014 start de kwalficatiecampagne voor het UEFA EURO 2016!
 
De Rode Duivels zijn van iedereen en de KBVB wil tijdens de volgende campagne zo veel mogelijk fans de mogelijkheid bieden om live te supporteren voor de Rode Duivels. Het puntensysteem, dat in heel wat toplanden gebruikt wordt, steunt op een verdeelsleutel en beloont trouwe fans.
 
 
Sportieve groeten,
Namens 1895


 

De kwalificatiecampagne voor het Europees Kampioenschap 2016 lijkt misschien nog ver weg, toch zal de race voor tickets er sneller zijn dan verwacht.

De ticketverdeling voor de nieuwe kwalificatiecampagne steunt op een gloednieuw puntensysteem ter vervanging van de abonnementen en het Gold- en Black lidmaatschap. Het nieuwe systeem wil trouwe fans belonen. Via het puntensysteem krijgen zij meer kans op tickets voor wedstrijden van onze Rode Duivels.

PUNTENSYSTEEM

Fans die over een abonnement beschikten en/of lid waren tijdens de vorige campagne, starten het nieuwe systeem met bonuspunten.

Abonnees (all-in/qualifiers) starten respectievelijk met drie en twee bonuspunten. Woonde je ook kwalificatie- of vriendschappelijke wedstrijden bij in het buitenland, dan start je met een bonus van 0,5 punt per wedstrijd. Wedstrijden op het WK in Brazilië leveren geen extra punten op. Gold-leden starten met 1,25 bonuspunten, Black-leden met één punt.

Was je abonnee en/of lid tijdens de vorige campagne, contacteer dan je clubverantwoordelijke. Hij/zij zal 1895 inlichten, waarna je bonuspunten actief worden.

Tijdens de nieuwe campagne zal je extra punten kunnen verzamelen. Een wedstrijd van de Belgian Red Flames of de Nationale Beloften levert een bijkomend punt op, net als unieke acties, die later worden aangekondigd.

TICKETS

De tickets voor de thuiswedstrijden van onze Rode Duivels worden verdeeld op basis van het nieuwe puntensysteem. 40 % van de voor 1895 beschikbare tickets wordt verdeeld over de fans met het hoogst aantal punten. De resterende 60 % wordt verdeeld over de andere leden, waarbij iedereen regelmatig aan de beurt komt. 1895 wil de fanclubs de mogelijkheid blijven beiden om bussen in te leggen, een aantal tickets zullen dus binnen een club combigewijs kunnen worden aangeboden.

Wat betreft de uitwedstrijden, wordt 100 % van de tickets verdeeld volgens het puntensysteem.

LID WORDEN

Vanaf 3 maart kan iedereen (opnieuw) lid worden. De prijs van het lidmaatschap bedraagt 40 EUR en geldt tot en met het UEFA EURO 2016 in Frankrijk. Elk lid ontvangt een unieke supportersbox ter waarde van 40 EUR met een sjaal, pin, lidkaart, gadgets en extra voordelen verbonden aan het lidmaatschap.

Was je lid/abonnee tijdens de vorige campagne, dan krijg je 7 EUR korting. Als je gebruik wil maken van je bonuspunten, registreer je dan voor 15 mei 2014.

De supportersboxen worden verdeeld rond 1 september 2014.

KIDS CLUB

Kinderen geboren na 1 september 2002 kunnen lid worden van de KIDSCLUB (20 EUR). Er worden speciale activiteiten voorzien en elk kind ontvangt een box met leuke verrassingen.

Het volledige reglement en de mogelijkheid tot inschrijving verschijnen binnenkort online !

13:20 Gepost door Fanclub RODE DUIVELS BELGIE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.