02-04-12

Clublokal Fanclub RD Neerwinden-Landen

argus.jpgCLUBLOKAAL FANCLUB RODE DUIVELS

NEERWINDEN-LANDEN 

 Taverne Argus: Slachthuisplein 1
3400 Landen
 

Vanuit Limburg (Hasselt) :Rij naar Sint-Truiden via de N80, in Sint Truiden volgt u de N80 richting Gingelom. Nadat u Sint-Truiden (Kerkom) bent buitengereden neemt u een beetje verder de afslag rechts richting Velm. U komt aan op een kruispunt en rijdt hier rechtdoor. U laat de kerk rechts van u liggen. Op het dorpsplein rijdt u recht over richting Attenhoven/Landen. U blijft deze weg volgen en rijdt Velm buiten en richting Attenhoven. Tweede afslag op het ronde punt. U blijft deze weg volgen tot u Landen binnenrijdt. Hier heeft u een kruispunt met een klein rond punt. Hier slaat u rechtsaf en u ziet de Argus aan uw rechterkant.

Vanaf de E40: U neemt afslag 28 en vervolgt uw weg richting Landen. Even voorbij de afrit moet u linksaf (pijl Landen volgen). U blijft deze weg volgen door Walshouten en Walsbets en komt zo in Landen aan. U rijdt de spoorwegbrug over. Aan het station draait de weg af naar rechts en u blijft volgen. U rijdt de stationstraat af, die gaat met een bocht naar links over in de Kerkstraat. Even voorbij de kerk neemt u een afslag naar rechts richting Attenhoven. Een beetje verder is een kruispunt met een klein rond punt en hier draait u naar links. U ziet nu de argus rechts van u   

Vanaf het station (Te voet +/- 15min):U wandelt de Stationstraat af (straat met winkels). Met een bocht naar links (aan het Gendarmerieplein) gaat deze straat over in de Kerkstraat. U laat de kerk rechts van u en neemt even verder rechts de Attenhovenstraat (pijl richting Attenhoven). Op het volgende kruispunt met het kleine ronde punt gaat u links. U ziet de Argus een beetje verder aan uw rechterkant                                                                       

21:28 Gepost door Fanclub RODE DUIVELS BELGIE | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Beste,

Voor opnames van een nieuwe 10-delige fictiereeks "Spitsbroers" van productiehuis deMENSEN zijn we nog op zoek naar voetbalsupporters! En dit om in de reeks mee te spelen als voetbalsupporter tijdens onze wedstrijden.

Zou u ons hiermee kunnen verder helpen, door onderstaande mail te versturen naar al jullie leden? Het zou ons al enorm hard verder helpen in onze zoektocht naar supporters. Al onze gegevens staan in de onderstaande mail. Ze kunnen dus zelf beslissen of ze hier aan willen meewerken of niet.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Tiffany van Turenhout

Figuratie-assistente SPITSBROERS
spitsbroersfiguratie@gmail.comBeste,Voor opnames van een nieuwe 10-delige fictiereeks "Spitsbroers" van productiehuis deMENSEN zijn we nog op zoek naar voetbalsupporters! En dit om in de reeks mee te spelen als voetbalsupporter tijdens onze wedstrijden.

Het verhaal gaat over twee boers uit Genk, die beiden voetballen in 4de klasse. 
Wanneer 1 van de broers ontdekt wordt door KRC Genk mag hij gaan spelen in eerste klasse.

Aangezien het over voetbal gaat, filmen we ook voetbalwedstrijden waarin onze acteurs in meespelen als voetballers. Omdat we zo realistisch mogelijke beelden willen maken, zijn we op zoek naar heel veel supporters die willen mee figureren tijdens onze wedstrijden!

Heb je interesse om mee te doen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via: http://spitsbroers.inthepicture.tv Als u hiervoor nog geïnteresseerden kent, spoor ze zeker aan om zich in te schrijven.

De opnames zullen doorgaan in de Cristalarena te Genk, op 30/05, 02/06, 03/06, 04/06, 05/06 en 06/06!

Wij kijken er al naar uit!

Hopelijk jij ook!Vriendelijke groeten,

Niko Himschoot en Tiffany van Turenhout

Figuratiebegeleiding Spitsbroers

http://spitsbroers.inthepicture.tv

Gepost door: Tiffany van Turenhout | 26-03-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.